Tampere

INFO

Ennakkolippujen vaihto tapahtuu Sokos Hotel Ilveksessä 3.8.

Festivaalin aukioloajat:

Perjantaina 16.00 – 00.00
Lauantaina 15.00 – 00.00

Alueella on yksi esiintymislava ja anniskelualue sekä VIP- alue.

SAAPUMINEN

Go 90´s festivaali järjestetään Tampereen Ratinanniemen puistossa, jonne on helppo saapua bussilla tai junalla. Tampereen linja- autoasema sekä juna- asema sijaitsevat kaupungin keskustan tuntumassa, josta on kävelymatka alueelle.
Kulkeminen alueelle tapahtuu Laukonsiltaa pitkin tai Stadiumin vieressä kulkevaa Suvantokatua pitkin. 

RANNEKKEIDENVAIHTO

Lippuja vaihdetaan festivaalirannekkeisiin festivaalin aikana pääportilla. Rannekkeenvaihto sijaitsee lipunmyynnin yhteydessä, mutta ennakkolipun ostaneille on omat jononsa. Seuraa opasteita niin jonotus käy mahdollisimman sujuvasti.

Rannekkeen kanssa alueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti, mutta rannekkeen tulee olla ehjä.

Emme vaihda rikkoutuneita tai hävinneitä rannekkeita uusiin.

TURVALLISUUS

Festarialueelle saa tuoda tyhjiä sekä avaamattomia muovipulloja. Alueelta on mahdollisuus ostaa virvokkeita sekä syötävää.
Lasipullot ovat täysin kiellettyjä festarialueella.
Alkoholin hallussapidosta noudatamme voimassa olevaa Suomen lainsäädäntöä.
Omien alkoholijuomien tuominen alueelle on kielletty 

Tupakointi on tupakkalain mukaisesti KIELLETTY lavojen edustoilla ja niiden välittömässä läheisyydessä. Tupakointialueet on merkitty festivaalialueella.

MUUT RAJOITUKSET

Järjestelmäkameran tuominen festivaalialueelle on kielletty. Tavallisella pokkarikameralla voit kuitenkin kuvata.

Festivaalialueelle EI saa tuoda eläimiä. Älä tuo festivaalialueelle sateenvarjoja, vaan käytä tarvittaessa sadetakkeja. Alueelta on myös mahdollista ostaa kertakäyttösadetakkeja.

Alueelle ei saa tuoda mitään vaarallisia esineitä (teräaseet, nyrkkiraudat, monitoimityökalut, ampuma-aseet, räjähteet), eikä lyömäaseeksi soveltuvia esineitä (patukat, kepit, mailat, tangot) tai selkeästi heittämiseen tarkoitettuja esineitä (kivet).

Mikäli tuot festivaalialueelle lääkkeitä, ne olisi hyvä säilyttää alkuperäisessä pakkauksessa, josta käy ilmi kyseessä olevan lääkkeen nimi. Näin helpotamme järjestyksenvalvojien työtä.

ENSIAPU

Ensiapupiste on avoinna festarialueen aukioloaikojen mukaisesti. Alueella toimivat järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa ja pitämässä yllä yleistä järjestystä.

Festareille tullessasi on hyvä pitää mielessä muutama asia:

  • älä kuljettele älyttömiä summia rahaa mukanasi
  • pidä tavaroistasi ja kavereistasi huolta
  • ota tärkeimmät puhelinnumerot ylös paperille siltä varalta, jos hävität puhelimesi tai jotain muuta ikävää tapahtuu.

Yleinen hätänumero on: 112

FESTIVAALIALUE

Narikassa käy vain käteinen.
Alueella sijaitsee ruokakojuja, joista voi ostaa ruokaa.
Festivaalialueelle kannattaa varata käteistä mukaan, niin ostokset sujuvat helpommin.

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin löytötavarapiste sijaitsee infossa.
Jos tavarat eivät löydä festareiden loppuun mennessä oikeille omistajilleen, toimitetaan tavarat Pirkanmaan löytötavaratoimistoon maanantaina 7.8.2017. 

Löytötavarapalvelun yhteystiedot:

Suvantokatu 10, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 0600 300 758 

RATINANNIEMEN PUISTO 4.-5.8.2017

Go90´s saa ylpeänä esittää Raptorin Comeback:in  2017.

Raptori perustettiin Hyvinkäällä ja sen muodostaa Izmo, JufoIII ja Kaivo.

Bändi on ensimmäisiä suomalaisia räp - kokoonpanoja. Raptorin kaksi ensimmäistä levyä on myynyt reilusti yli 100 000 kappaletta ja näiltä levyiltä klassikoiksi on noussut mm. Oi Beibi, Debi Gibson ja Sukellus pumpuliin.

Myöhemmin Raptori tuli myös tutuksi biiseillä Kumitissit, hiphopmusiikkia ja Tosi Tarttuva Täytebiisi.

Raptori lupasi keikkatauolle lähtiessään tehdä comebackin 10-vuoden välein. Yhtye on tehnyt paluukiertueen vuosina 2000 sekä 2010 ja ensi kesän keikat kulkevat Aikaisuusseikkailu 2020 – nimen alla.

Mikä sai kolmikon palaamaan jo kesällä 2017?

” Halusimme tehdä Aikaisuusseikkailu 2020 – kiertueen Go90´s festivaaleilla koska olemme aika varmoja aika-avaruusjatkumon kataklysmaattisesta romuttumisesta asteroidivyöhykkeen fluktuaatiosta johtuen.

Näin lineaarinen aikakäsitys on degenoroitunut ja erilaiset konsentraatiot, hajonnat sekä paralleelit ovat mahdollisia. Tutkimuksemme viittaavat siihen että ensi kesä voi olla samalla vuosi  2020. Eli suomeksi sanonuttuna tarvitsemme rahaa ”. Kertoo yllättävän paluun syistä Raptorin JuFo III.

Yhtyeen oli määrä palata lavoille vasta vuonna 2020 mutta Go90´s ohjelmapäällikkö Oku Luukkainen sai yhdessä  ryhmän tuottajien kanssa käännettyä 90-luvun suosituimman suomalaisen räp - kokoonpanon mielen.

” Kukaan ei varmasti odottanut että Raptori tekee paluun nyt. On uskomatonta että saatiin jätkät mukaan ja tietenkin alkuperäisessä kokoonpanossa! ”  hehkuttaa Luukkainen.

Liput

2 päivän ennakkospecial lippu 60e
VIP 1pv 80e
VIP 2pv 130e

Osta liput

Portit

PE klo 16
LA klo 15